Nederlands | English   
 
Referenties
Western Evolution richt zich op een breed scala van klanten. Zowel particulieren als internationale organisaties behoren tot onze klantenkring. Hieronder ziet u een greep uit onze klantenkring:

Does Travel & Cadushi Tours
Does Travel & Cadushi Tours is een gerenommeerde reisorganisatie, gespecialiseerd in het verzorgen van individuele en groepsreizen naar en vanuit het Caraibisch gebied en Zuid Amerika. Does Travel & Cadushi Tours bestaat ruim 45 jaar, is IATA-erkend en lid-ANVR en beschikt over een uniek kantorennetwerk van 6 vestigingen in Nederland, een op Curaçao en een in Suriname.
www.caribbean.nl

De Jong Lelies
Al meer dan 40 jaar is de Jong Lelies de specialist in de veredeling, teelt en handel van lelies.
www.dejonglelies.nl

Vastenburg & de Boer Bouwkostenadvies
Vastenburg & de Boer is een onafhankelijk gespecialiseerd adviesbureau op het gebied van bouwkosten.
www.vastenburgdeboer.nl
Florex
Florex is een specialist in het fraai verpakken van kwaliteits bloembollen.
www.florex.nl

PC Besseling & Zn
P.C. Besseling & Zn is een bijna 60 jaar bestaand transportbedrijf met een jong modern wagenpark en gemotiveerde medewerkers en verzorgt diverse soorten van transport door geheel Europa.
www.pcbesseling.nl

Zuid-Afrika Huis
In het Zuid-Afrika Huis is een aantal instellingen die zich met Zuid-Afrika bezighouden gehuisvest. De Nederlands-Zuid-Afrikaanse Vereniging (NZAV), het Suid-Afrikaanse Instituut (SAI), de Stichting Studiefonds en het tijdschrift Zuid-Afrika. Zij streven er allen naar de Nederlandse belangstelling voor Zuid-Afrika levend te houden.
www.zuidafrikahuis.nl
© Copyright 2006-2019 Western Evolution | Contact